AGRONBasic

NDVI képes mezőgazdasági drón csomag a növényzet fizikai állapotának vizsgálatához és stressztérkép készítéshez.
AGRON-plus

Mindent összeválogattunk, ami a hatékony és élvezetes munkához szükséges.

Igénybe vehető szolgáltatások

Igénybe vehető szolgáltatások

Vadkár felmérés, víznyomás felmérés, gyomosodás felmérés, tőszámlálás, stressz térkép, NDVI

DJI Phantom 4 Advanced

DJI Phantom 4 Advanced

Nagy megbízhatóságú, stabil repülési képességekkel rendelkező drón. 20 megapixeles kamerája tökéletes felbontást és minőséget biztosít a feltérképezésekhez. A DJI Mavic típusokkal szemben a térképkészítéshez szükséges global shutterrel rendelkezik.

MAPIR Survey 3N

MAPIR Survey 3N

Önállóan működő NDVI képes kamera stressztérkép készítéshez. A drónt nem szükséges átalakítani a használatához, és a gyári kamerája mellett használható.

Rögzítés

Rögzítés

A drón gyári csavarpontjain rögzített kamera adapter állítható szögű, így a repülési sebességének megfelelően állítható be annak érdekében, hogy az optika mindig lefelé nézzen.

Kalibráció

Kalibráció

A multispektrális kamerához kalibráló felületet biztosítunk annak érdekében, hogy mérési eredményei összehasonlíthatóak legyenek.

Kibővített repülési idő

Kibővített repülési idő

A gyári akkumulátor mellett még három darab akkumulátort tartalmaz a csomag, így nagyobb területeket is biztosan képes lefedni. Egy akkuval kb. 30-35 hektár térképezhető fel 120 méteres magasságban.

Stabil vezérlés

Stabil vezérlés

A DJI drónjai iPad-el vezérelhetőek a legstabilabban, ami kulcsfontosságú, ha munkára használjuk az eszközt. A 2018-as iPad gyors, megbízható és stabil.

Multi töltő

Multi töltő

A párhuzamos töltő segítségével egyetlen töltővel egy akkumulátor feltöltési ideje alatt összesen három darab akkumulátort tölthet fel.

Óriási tárhely

Óriási tárhely

A drónban 16 GB-os memóriakártya van, míg a  Survey 3-ban egy nagy írási sebességű 64 GB-os Micro SD annak érdekében, hogy a nagy adatmennyiséget képes legyen fotóveszteség nélkül kiírni.

Online oktatóanyag

Online oktatóanyag

A csomaghoz a használati útmutatón túl számos segédanyagot adunk, hogy ezzel könnyítsük a használatot. Javasolt ezen kívül a személyes oktatás szolgáltatásunk is annak érdekében, hogy eredményesen és biztonságosan használhassuk az eszközt.

Kiterjesztett támogatás

Kiterjesztett támogatás

A személyes oktatást választó ügyfeleink 6 havi ingyenes kiterjesztett támogatást kapnak.

Akciós adatfeldolgozás

Akciós adatfeldolgozás

A csomag vásárlása esetén 20% kedvezménnyel férhet hozzá az AGRONmapper adatfeldolgozó és monitoring platform éves előfizetéséhez.

Bővíthetőség

Bővíthetőség

A csomag AGRON Pro-ra bővíthető igény esetén. Részletekről érdeklődjön! Amennyiben már van saját drónja és csak a multispektrális kamera csomagra van szüksége, külön megvásárolhatja. Érdeklődjön!

Csomag ára

Csomag ára

A komplett csomag ára: nettó 1.050.000 Ft-tól

Komplett csomag kedvezményes éves adatfeldolgozással: nettó 1.250.000 Ft-tól

A csomag DJI Phantom 4 Advanced drónnal kapható, a képeken egy PRO modell látható!

Oktatás

Személyes oktatás választott helyszínen, 6 hónap kiemelt támogatással