fbpx

AGRON drónkezelői program

Drónkezelő képzések az alapoktól, az ipari és mezőgazdasági felhasználásig.

Következő időpont: 2020.07.10

AGRON drónkezelői képzések

Mezőgazdasági monitoring drónkezelő képzés

90.000 Ft

Az AGRON fő profilja a mezőgazdasági monitoring. A kiemelkedő elméleti tudás mellett, óriási gyakorlati tapasztalatunk van. A képzés az adatgyűjtési alapokól, a repüléstervezésen át ad átfogó képet a monitoring tevékenységről. Tanulj vezető szakértőktől!

2019-05-20 16.41.00-1
AGRON drónkezelői képzések

Alapfokú online drónkezelő képzés

45.000 Ft

Az alapfokú online képzés nem alapfeltétele a mezőgazdasági monitoring képzésnek, csupán kiegészíti azt, nagyobb ismeretet ad a drónok kezelésére vonatkozóan. Azon érdeklődőknek ajánljuk akik a manuális irányítással is sűrűn szeretnék kezelni a drónt. Az elméleti oktatás online módon történik és gyakorlati feladatokat adunk át digitális formában, melyet megfelelő körülmények között minden résztvevő otthon tud gyakorolni.

basic4
AGRON drónkezelői képzések

Típusismereti drónkezelő képzés

140.000 Ft

Már megvásárolt drónokhoz ajánljuk típusismereti képzésünket. Előzetes telefonos konzultáció során felmérjük az igényeket, ajánlást teszünk további tartozékok vásárlására, és a helyszíni oktatás után együtt berepüljük a drónt. A képzés multispektrális kamerák használatához kiemelten ajánlott. (pl. DJI Phantom széria, Mavic széria, Inspire széria, Matrice széria, továbbá Mapir, Micasense és DJI multispektrális kamerák haszálata)

03

Érted tesszük.

Minden tapasztalatunkat és tudásunkat átadjuk, hogy úgy indulhass el az utadon, ahogy azt mindig is képzelted. Szakértő drón kezelőink segítségével egészen az alapoktól kezdheted a tanulást, de becsatlakozhatsz specializált oktatásainkra, ahol olyan szakemberek segítenek, akikre alapozhatod a jövődet.
agron_monitoring_dron_oktatas_mezogazdasag_7
agron_monitoring_dron_oktatas_mezogazdasag_4
agron_monitoring_dron_oktatas_mezogazdasag_1

KAPCSOLAT

Telefon

+36209110101

E-mail

info@agrontech.hu

Chat

Az ablak jobb alsó sarkában.