AGRON drónkezelői program

Drónkezelő képzések az alapoktól, az ipari és mezőgazdasági felhasználásig.
Következő időpont: 2020.04.03

KÖZLEMÉNY:

A koronavírus megjelenése miatt kialakult helyzetben szeretnénk felelősen és nem pánikkeltően kezelni oktatásaink lebonyolítását. Úgy gondoljuk, hogy az élet nem állhat meg, de sokkal inkább kell figyeljünk arra, hogy a járvány terjedését lassítsuk.

Ennek megfelelően 2020.03.20-tól az AGRON oktatásai átalakításra kerülnek.

Az oktatások elméleti szekciója, változatlan tematikával, változatlan előadókkal Online formában lesz megtartva. Az oktatás nem felvételről, hanem élőben fog történni, így mindenki képes lesz otthonról becsatlakozni és konzultálni az előadókkal. Ehhez mindösszesen internetkapcsolatra és mikrofonra, illetve hangszóróra lesz szükség.
Mivel a monitoring képzés nagyobb része elmélet és a repülések programozottan történnek, így a zökkenőmentes és megszokott színvonalú képzés teljes egészében fenntartható marad.

Az elhalasztott szabadtéri gyakorlati képzés minden jelentkező esetén pótlásra kerül egy későbbi időpontban a járvány elmúltával. Ennek megfelelően összességében az átlagosnál hosszabb ideig és részletesebben tudjuk tárgyalni a témákat és a gyakorlatra is több idő marad.
A megszokottól eltérően az oktatáshoz ingyenesen járó AGRONhelp csomagot 6 hónap helyett 9 hónapig nyújtjuk minden résztvevőnek.

Fontosnak érezzük, hogy hozzájáruljunk az itthoni egészségügy talponmaradásához azzal, hogy a lehető leghatékonyabban lassítsuk a vírus terjedését.

Megtalálod a helyed.

Itt az ideje elindulni az úton és szakértőktől tanulni.
Alapfokú drónkezelő képzés

Alapfokú drónkezelő képzés

Mezőgazdasági monitoring drónkezelő képzés

Mezőgazdasági monitoring drónkezelő képzés

Permetező drónkezelő képzés

Permetező drónkezelő képzés

Alapfokú drónkezelő képzés

Amennyiben még semmilyen tapasztalatod sincs a drónok kezelésében, ezt a képzési módot Neked ajánljuk. Az alapoktól indulva vezetünk végig azon az úton, amin továbbhaladva rutinos drónkezelővé válhatsz akár a filmipart, akár a mezőgazdasági, vagy ipari felhasználást fogod választani.

basic4

Mezőgazdasági monitoring drónkezelő képzés

Az AGRON fő profilja a mezőgazdasági monitoring. A kiemelkedő elméleti tudás mellett, óriási gyakorlati tapasztalatunk van. Tanulj vezető szakértőktől!

2019-05-20 16.41.00-1

Permetező drónkezelő képzés

Permetező drónkezelő képzéseinkre jelentkezni kizárólag már meglévő, vagy az AGRON-nál frissen vásárolt drónokkal lehet.  További információkért, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

MG-1P-multi

Érted tesszük.

Minden tapasztalatunkat és tudásunkat átadjuk, hogy úgy indulhass el az utadon, ahogy azt mindig is képzelted. Szakértő drón kezelőink segítségével egészen az alapoktól kezdheted a tanulást, de becsatlakozhatsz specializált oktatásainkra, ahol olyan szakemberek segítenek, akikre alapozhatod a jövődet.
dron_kezeloi_kepzesek
Phantom-4-RTK
support

KAPCSOLAT

Telefon

+36209110101

E-mail

info@agrontech.hu

Chat

Az ablak jobb alsó sarkában.