Szolgáltatások

Minden sikeres kutatásunk és tevékenységünk eredménye egy helyen!

agron-blog-cikk-szakmai
agron-gyümölcsfa-stressz-betegség-agronmaps

Monitoring vizsgálatok

Az AGRON drónra optimalizált monitoring vizsgálatai az egyszerű felmérésektől egészen a traktorra tölthető kijuttatási térképekig segítséget nyújtanak abban, hogy a termelést optimalizálja. A kárfelméréstől kezdve, a differenciált gyomirtáson át a tápanyag-gazdálkodásig.

199_fed

Referenciák

Első kézből kaphat információkat azoktól a gazdáktól, akik már bevezették a monitoring drón technológiát. Esettanulmányokon keresztül megtudhatja miben segíthet Önnek az AGRONmaps!

agron-dron-kepzes-7

Monitoring Start program

Az Monitoring Start program célja, hogy a mezőgazdasági monitoring drón technológiát a teljes folyamatot lefedve beillessze a gazdasága mindennapi életébe. Mindezt a saját telephelyén.

education2

AGRONhelp

Minden új iparág születésekor kiemelt figyelemre és törődésre van szükség. Pont ezt kínáljuk.  A kiemelt támogatás kizárólag személyes oktatásunkhoz jár. Az oktatás ajánlott, hiszen azoktól a szakemberektől tanulja meg a technikákat, akik napi szinten használják, fejlesztik azt.

szőlészet-drón-agron

Szezonális ajánlások

Segítséget nyújtunk abban, hogy mikor és mire használja drónját mezőgazdasági körülmények között. Időszakokra bontott ajánlónk útmutatást ad, hogy mely vizsgálat elvégzése mikor időszerű és, hogy mely kultúrákon indokolt elvégezni.

agron-micasense

AGRONmaps

Ahol a repülések során begyűjtött adatok hasznos információvá válnak. Egyszerűen használható, magyar nyelvű, online szoftver, mert a drónok által gyűjtött adatokat feldolgozza, elemzi.

agron-vadkar-insta-story-kics

Vadkár ügyintézés

Szakmai segítségnyújtás a sikeres vadkár rendezéshez, szakmai és jogi támogatással, akár kompletten.