MONITORING DRÓNOK

A drónokat, kamerákat, kiegészítőket úgy válogattuk össze, hogy különböző árfekvésben tudjanak megoldást nyújtani. Ennek megfelelően három termékcsoportot határoztunk meg:

BASIC, PRO, EXPERT

 

Az elvégezni kívánt vizsgálati módszerek határozzák meg azt, hogy milyen kamerát, vagy drónt szükséges vásároljunk. Ennek az elvnek megfelelően az egyes termékek alatt felsoroljuk, hogy milyen vizsgálat végezhető el velük és az alapvető repülési paramétereit is. A legtöbb termék önmagában is vásárolható (gyári alapegység), de ajánlott az AGRON által összeállított felszereléseket választani, hiszen minden szükséges tartozékot, kiegészítőt tartalmaznak.

Monitoring drón csomagjainkat elsődlegesen mezőgazdasági felhasználásra állítottuk össze. Minden monitoring tevékenység alapja a kamera, amely meghatározza az elvégezhető vizsgálatokat. Ennek megfelelően minden esetben a csomagban található drónt a kamera paraméterei alapján választottunk meg. Az AGRON monitoring drón csomagjai szakmai alapon összeválogatott eszközökből állnak, melyeket munkavégzésre ajánlunk. Minden csomaghoz speciális magyar nyelvű AGRON dokumentáció tartozik, a könnyű és hatékony munkavégzésért.

PERMETEZŐ DRÓNOK

Hazai fejlesztésű professzionális távérzékeléses vizsgálatok drónnal

Az oldalon feltüntetett fotók/képek illusztrációk lehetnek.

Minden esetben kérjen tájékoztatást! Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak. Minden esetben érdeklődjön!